Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 14 april 2011

Dont worry

Till: Min pojkvän
Sms: Honey, när vill du att jag ska komma?:)
För jag kan komma när som. Call me <3
Svar: Skulle det till din hemliga älskare eller?

Förklaring: Jag smsade med min pojkvän och kompis samtidigt. Jag skulle åka till henne den dan. Men smset hamnade hos min pojkvän istället och ja, han förstod att jag skulle skicka till henne så han skämtade bara om att det var till min hemliga älskare (har som sagt ingen). Men fundersam blev han, men han har aboslut ingenting att oroa sig för.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar