Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 26 april 2011

Ett paket MarieKex

Till: Mamma
Sms: Jag skulle ge 100 tusen för att ha en kuk stor som ett paket mariekex
Svar: Men hur du säger. varför skickar du sånt strunt till mamma?

Förklaring: Jag ville dö när jag så svaret och förstod att jag skickat till fel person.

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. det var riktigt fittigt av dig det där!

  SvaraRadera
 2. Vem skulle det till då?

  SvaraRadera
 3. Waay too big, man...

  SvaraRadera
 4. Anonym 27 april 2011 08:14: förklara jag fattar inte vad som var så fittigt. Var det att hon sa att hon ville ha en kille med stor kuk? För i sånna fall varför får tjejer inte säga sådana saker medans det är helt okej för killar att säga jag vill ha en tjej med riktigt stora pattar och som är jätte trång? Och vad betyder fittig egentligen? Jag fattar att det är något negativt men jag tycker att folk använder det i så mkt olika sammanhang att jag värkligen inte förstår är det gnällig,elak,tjejiig,dåligt,omoralisk,lågt gjort eller vad betyder det egentligen?

  SvaraRadera