Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 april 2011

Fet padda

Till: Mig, från min man Sms: Hon ser ut som en fet padda. Hur ska jag få henne att börja träna utan att låta dum? Svar: Menar du mig? Nu vet jag, du behöver inte säga nånting. Du kan packa dina väskor och komma tillbaka när du accepterar mig som jag är!!! Förklaring: Jag blev riktigt arg när jag fick det här smset av min man. Vem skulle han skicka till egentligen? /Frun Felsms.com

3 kommentarer:

 1. kan ju vara läge och börja träna då?! palla att ens ha en fru som man inte blir upphetsad av för hennes prioriteringar i livet är att äta..

  SvaraRadera
 2. Kan ju vara läge att slänga ut honom då?! palla att ha en man som inte älskar en tillräcklig för att bli upphetsad av det faktum att det är ens livs kärlek han ligger med för att hans skönhetsideal är dom som oftast förekommer i porrindustrin...

  SvaraRadera
 3. jag hoppas nu verkligen du tog hinten o började träna efter detta...

  "accepterar mig som jag är" pyttsan.. rör på dej din latmask!!

  SvaraRadera