Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 12 april 2011

Fitthår

Till: Emilia (bisexuell kompis) Sms: Åh jag älskar fitt hår! <3 Svar: Haha va? :p jag trodde inte du var lagd åt det hållet :)<3 Förklaring: Åh.. Jag skulle skriva DITT hår.. Men mobilen ville annat. Blev pinsamt och säga att jag skrev fel sen.. /Sanna Felsms.com

1 kommentar:

  1. Detta smset var lite läskigt, med tanke på att det finns 2 tjejer som är kompisar på min skola som heter så ;)

    SvaraRadera