Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 14 april 2011

Förbannad

Till: Min dagmamma Sms: Jag blir förbannad på människor som dig. Jag ger dig en sista chans att komma i tid på jobbet! Svar: Oj, fel va? Jag jobbar ju inte hos dig. Förklaring: Jag som är chef blev riktigt förbannad på en av mina anställda som varje dag kom för sent till jobbet. Efter mitt sms kom hon tidigare till jobbet. Tyvärr så råkade jag först skicka till dagmamman åt mina barn. /O Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar