Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Fula kukar

Till: Min kille Sms: Kukar är fan inte snygga. Helt ärligt alltså. Prova att inte titta på kuken nästa gång du knullar. Jag lovar att du kommer komma på en gång. Svar: Du är inte normal, vem ska jag knulla med då, som har kuk? Förklaring: Jag skulle skicka till min väninna. Såklart så skickar jag till min kille som alltid. Han har fått en hel del felsms av mig haha. Alla lika sjuka :) /Daniella Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Håller med, kukar är jäkligt fula

    SvaraRadera
  2. Har du riktigt rätt i

    SvaraRadera
  3. Så kan inte ni säga, vi killar tycker inte heller att eran är snygg

    SvaraRadera