Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 april 2011

Fula skor

Till: Jobbarkompis Sms: Jag såg dina skor idag, dom var skitfula verkligen? Om jag var du så skulle jag lämna tillbaka dom Svar: Hihi, du har skickat fel va? Förklaring: Min syrra hade köpt ett par nya skor som jag samma dag hade varit och tittat på. När jag skulle messa henne så råkade jag messa en tjej på jobbet. Tur att hon var så smart att hon fattade att jag skickat fel. /Elak syrra Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar