Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 5 april 2011

Glidmedel

Till: Pappa Sms: Ska jag ta med mig glidmedlet? ;) Svar: Öhm...ja, LARA! Varför frågar du meig om det? Fråga din mor, eller hur menar du? Vad ska du göra med glidmedlet? Förklaring: Jag skulle skicka sms:et till min bäste tjej polare och vi höll på att skämta lite om att para ihop Min andra polare Martin med min nörd klasskamrat! Haha! Det var en rolig konversation! //Lara Croft Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar