Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 8 april 2011

Glömt att spola

Till: Anton, lärarkollega Sms: Nu har du glömt att spola efter dig 3 dagar i rad. Jag blir tokig på dig, men jag älskar dig, glöm ej det :) Svar: Oj, jasså har jag gjort det. Det visste jag ej haha Förklaring: Min man som alltid åkte till jobbet före mig glömde ofta att spola i toaletten. Skulle smsa honom men det kom till en kille på jobbet. Så pinsamt. /Helen Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar