Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 8 april 2011

Helg i Paris

Till: Dagpappa Sms: Du, jag fick reda på att idag få en helg i Paris för ca 1000 per person. Ska vi slå till? Puss Svar: Hej Sofia! Du, jag tycker inte det skulle kännas ok att bara du och jag stack iväg på en resa sådär. Tycker verkligen du det? Förklaring: Hahaha, åh vad jag skrattade när jag fick svaret tillbaka. Han hade ju helt rätt med att det inte var helt ok. Messet skulle till min sambo. /Sofia Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar