Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 4 april 2011

Hemligt

Till: Mig
Sms: Jag älskar dig! Men säg det inte till någon för det är hemligt! <3
Svar: Okej... Och vem fan är du?
 

Förklaring: Fick detta sms av en kompis farsa mitt på dagen. Har inte fått något svar efter det.

  Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Detta påminner mig om när en arbetskompis skulle på en Thåström konsert och vi som var kvar på jobbet lyssnade på P3 live för de sände direkt från konserten. Well Petter var förband o när Thåström kom in på scenen så sa Petter -"Jag vill tacka dig för att du gjort mig till den jag är". Då skrek nån i publiken -"Och vem fan är du?"
    Vi på jobbet skrattade så vi grät o det visade sig senare att det var våran arbetskompis som hade skrikit det. Good times.

    SvaraRadera