Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 21 april 2011

Hjälp mig

Till: Mamma
Sms: Malin, hjälp mig!!!! Igår knullade jag Jakob så jävla hårt (världens bästa natt på länge) men vi va så jävla dumma så vi glömde kondom!! :-( Vafan ska jag säga till mamma o pappa?!Hjälp mig!!! :o
Svar: Skojar du? Lisa, du kommer hem genast. Vi måste reda ut detta nu, OK?

Förklaring: Jag va väldigt stressad och skulle smsa min bästis Malin, men jag tänkte inte på att Mamma o Malin låg precis bredvid varandra i min kontaktlista, så det blev till mammas mobil som det sms:et kom till istället... Vågade knappt åka hem efteråt, men jag var ju tvungen, ingen rolig dag det där.

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. För 17 bara att ta ett Dagen efter-piller. Lr sticka till sjukhuset för en skrapning

    SvaraRadera
  2. Varför skulle du ens säga någonting till dina föräldrar från första början?

    SvaraRadera