Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 18 april 2011

Internskämt

Till: Mig (från pojkvän)
Sms: Jajjemen jag vill har din fina kuk här ;) haha
Svar: Jag hoppas att någon har tagit din telefon!
 

Förklaring: Ingen hade tagit hans telefon men det var ett internskämt till hans kompis och det ville inte min kära pojkvän erkänna för han var rädd att det skulle missuppfattas. Han sa att han skrev fel, hehe hur då?? Men han är så straight han kan vara, har bara dålig humor ;)

  Felsms.com

2 kommentarer:

  1. deam! jag hoppades på att han skulle varit bög! :(

    SvaraRadera