Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 april 2011

Jag förtjänar kuk

Till: Pappa Sms: Jag sliter som jävel på jobbet så om det är någon som förtjänar lite kuk så är det väl jag! Visst har jag rätt? Svar: Inget Förklaring: Pappa och Pernilla ligger väldigt nära varandra i telefonboken :/ Tror ni jag skämdes? /Vad ska man säga? Felsms.com

3 kommentarer:

  1. Du ska såklart säga att det skulle stå kul inte kuk

    SvaraRadera
  2. du kunde sagt att du menade kul? :S

    SvaraRadera
  3. du sliter på jobbet o nu förtjänar du kuk ?...luder

    SvaraRadera