Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Jävligt illa

Till: Lärare Sms: Kommer du på begravningen? Klarar inte av det själv! Puss Puss<3 Svar: Du måste skickat fel. Förklaring: Jag och min kompis brukar skicka konstiga sms ibland, men nu kom det fel, men det blir roligare sen; Jag: Nej, det är väl *****? Hon: Ja. vem är du? Jag: Karin.. Hon: Kan du vara snäll och ringa upp mig? Jag: tyvärr, sitter i möte! Det blir mer sen, me hon kollade mitt nummer och ringde mina föräldrar... ligger jävligt illa till för läraren är tok-seriös! Om någon undrar varför jag fortsatte skicka var det för att jag tyckte typ att de va grymt kul, men jaja, Bye! /Sindy Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Ääuhm... fjortis?

    SvaraRadera
  2. Hahahahahahahaha hur gammal är du? Fattar inte ett skit va du skrev om.

    SvaraRadera