Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 5 april 2011

Kåt innan mens

Till: Min lärare Sms: Hehe, jag är jämt så kåt innan jag får mens ;) du kanske kan komma förbi en sväng? Svar: Nej, nu hoppas jag att du har skickat fel eller så har du missuppfattat något! Vi får prata imorgoni skolan. Förklaring: Skulle skicka itll min pojkvän Mattias som har samma namn som min lärare, så när jag skickade lite fort och inte kollade så noga så blev det skickat till helt fel! Han pratade med mig dagen efter efter våran lektion, jag berättade som det var och han förstod. men väldigt pinsamt att möta honom sen i allafall! Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar