Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Krydda till sexlivet

Till: Mig från mamma Sms: Hej Monica! Tack för ditt tips om att krydda till det i sexlivet... Vi blev till och med så heta på gröten så vi fick till det rejält, fast att barnen var hemma... Jag tog den i 2an för första gången, vilket gick jättebra med en klick vaselin. Jag kan nästan inte sitta ner idag, men det var det värt vill jag lova! Han fick också lägga satsen i ansiktet, som på filmen du rekomenderade. Tack tack för allt, vi ses imorgon! puss o kram Svar: Så jääävla äckliga ni är!!! Sover hos Martin resten av livet! Förklaring: Fick det här av mamma en söndagsförmiddag när jag var hemma med min pojkvän. jag höll typ på att spy och ville bara dö. mamma och pappa skäms som fan och har inte pratat med mig om det än.. /Sara Felsms.com

9 kommentarer:

 1. haha xD Faan va klockren!

  SvaraRadera
 2. hahahah vilka föräldrar!

  SvaraRadera
 3. av den här sortens felsms måste detta vara det roligaste jag läst!

  SvaraRadera
 4. Låter lite påhittat...

  SvaraRadera
 5. Var glad för deras skull istället :)

  SvaraRadera
 6. word! va glad att dom älskar varandra...

  SvaraRadera
 7. Jag känner med dig, Jag råkade se mina föräldrar ha sex en gång! Inte det minsta roligt!

  SvaraRadera
 8. HAHA det bästa jag läst!!

  SvaraRadera