Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

torsdag 21 april 2011

Låna en kondom

Till: Mig (från min pojkvän)
Sms: Tja du och Natta är skyldig mig en kondom sen ni lånade :P Det kanske behövs snart,man vet ju aldrig vad som kan hända när jag och Linnea är ensamma ;-) XD
Svar: Hahah ,jasso det tror du? ;)) Nä,men du skulle skicka till Bobba hoppas jag XD<3 Annars har du ju gått och blivit en aning galen!

Förklaring: Min kille skrev detta och skullle skicka detta till sin killkompis som är tillsammans med min kusin. Dom hade lånat en kondom av min kille och han vill ha tillbaka en ifall han och jag kommer ha sex under tiden vi är ensamma nästan gång :P Man får väl se hur det blir med det! ^^

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. ;P xDDD <333 okej XD    När ska vissa växa ifrån smiley-missbrukandet?

    SvaraRadera
  2. + på kommentaren över, verkar som att alla här inne är äckliga fjortislögnare som tror att de är coola för att de har/ska ha sex :)

    SvaraRadera