Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 4 april 2011

Måste bo i sörmland

Till: Min man men det skulle till min bästa vän
Sms: Är det ok att jag beställer ett klamydiatest hem till dig, man måste bo i Sörmland.... Pleese.....;)
Svar: Inget.....
 

Förklaring: Jag skulle skoja med min bästa vän, vi hade drygat oss och och skypat innan... Jag var livrädd att min man inte skulle tro mig och tro att jag haft nåt fuffens för mig... Jag ringde upp honom, men han vet som tur är hur vi två kan hålla på min vän och jag så han trodde mig....

  Felsms.com

1 kommentar: