Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 5 april 2011

Mission completed

Till: Mig från pojkvännen Sms: Mission completed Svar: Inget , jag va där Förklaring: Jag och min pojkvän hade precis haft sex för första gången, och bara 5min efter fick jag smset. Han skulle egentligen skicka till sin kompis. Jag gick runt och tänkte på det tills jag gjorde slut. Felsms.com

6 kommentarer:

 1. Tönt, fan inget märkvärdigt att skriva sånt. förutsatt att det var skämtsamt från hans sida.
  Jag är lite av en tog och inte fan gör min flickvän slut med mig om jag skriver konstiga saker.

  fast du kanske är 13 och känslig lol

  SvaraRadera
 2. men jääävlar, fjortis, han var la bara stolt över att förlorat oskulden ? chilla lite
  som om inte du själv berättade de för någon ?

  SvaraRadera
 3. Vadfan gjorde du slut över det för??? Killar håller alltid på att driva med varandra och det är sånt man skriver till sina killpolare. Tror jag gjorde liknande första gången, men det betydde inte att jag älskade min tjej över allt.

  SvaraRadera
 4. Du skulle fråga om han verkligen gillade dig. Killar brukar göra så för att visa att de är coola.

  SvaraRadera
 5. Du gjorde helt rätt! När han skriver sådana saker om dig till sina kompisar får man intrycket av att det var det enda han ville ha från din sida. Det faktum att han skulle visa sig "cool" för sin kompis bevisar att han inte respekterar dig tillräcklig mkt för att bry sig om dina känslor. Kort sagt han var inget att ha!

  SvaraRadera
 6. du gjorde helt rätt, sånt där ska man hålla hemligt, alla vill leva i tron om att ingen har sex. samt när du får barn så hoppas jag innerligt att du säger till dina barn att det var jungfrufödsel. Sex är en synd o den som erkänner att de haft det bör stenas till döds. stå på dig gumman.

  SvaraRadera