Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 23 april 2011

Mobbare

Till: Felicia i min gamla klass
Sms: Jag tror jag dööör. Träffade Felicia, Hanna och Karin från gamla klassen på flygplatsen! Jag började skaka och kallsvettas.. de bah: Heeeeej, va roooligt att se dig här!
Himla falska asså :'(
Jag har haft tankar att döda dem. Jag menar, de mobbade mig sen trean! Uuusch.. Mådde så sjukt dåligt på planet :(
Svar: Jag fattar inte att du känner så fortfarande., Det var 7 månader sen du bytte klass. Kommer man inte över sånt?

Förklaring: Nej, det gör man inte. I alla fall inte om man har blivit mobbad av de tre tjejerna i 5 år.

/Cheyen

Felsms.com

12 kommentarer:

 1. Så funkar mobbare, helt sinnes sjuka

  Man kommer aldrig över att man blivit mobbad sånt bär man med sig hela livet vare sig man vill eller inte, jag vet

  SvaraRadera
 2. Go girl! Bra att dom fick läsa smset. Har själv blivit mobbad och dem fjäskar för mig med när jag träffar dom för dom mår helt enkelt dåligt av det dom har gjort.

  SvaraRadera
 3. Man kommer inte över någonting sådant bara för att man har bytt klass, och absolut inte efter bara 7 månader. De flesta som blir mobbade kommer antagligen aldrig någonsin att släppa det, även om man går vidare så kommer det alltid att finnas där.

  SvaraRadera
 4. fy fan! dom tjejerna kan ju bara gå och köra upp ett järn rör i röven på varandra eller något! Ne, att bli mobbad går inte över på en dag.. och inte på 7 månader heller... förstår hur du känner dig har varit mobbad sedan 3-4... fram tills jag började på Gymnasiet.. är 93... så det är några år man har fått stå ut med skit.

  SvaraRadera
 5. 7 månader ???? Sånt kan sitta kvar resten av livet.

  SvaraRadera
 6. gör det dina drömmer vill :)

  SvaraRadera
 7. Idiot som tror att man har kommit över sånt efter 7 månader! Jag blev mobbad i ett år och känner fortfarande att jag vill döda de som gjorde det nu, 3 år efter...

  SvaraRadera
 8. Jag tror verkligen att detta har hänt (OBS är INTE ironisk) precis som Du skriver. Men jag bara undrar, varför har Du den här tjejens nummer på din mobil?

  SvaraRadera
 9. precis som ni andra skriver så kommer man oftast inte över att man blivit mobbad... det kan föjla med hela livet. jag har själv blivit mobbad av flera killar som går i min klass och dom började mobba mig i 5an, men det var absolut värst i 6an och sen har det bara blivit mindre och mindre med åren som dom har hållt på med mig. nu går jag snart ut 9an och nu kan det högst va en gång i månaden som dom säger något dumt till mig. men jag har stått ut med att gå i samma klass trotts att jag har kännt mig jävligt nedtryckt och osäker tack vare dom dära jävla idioterna och jag har faktiskt blivit självsäkrare på senaste tiden, så jag vågar faktiskt käfta emot ibland, och nu vet jag också att killen som håll på mest med mig är själv jävligt osäker och att han är hatad blad dom flesta i min klass...

  SvaraRadera
 10. Det blir bättre.

  SvaraRadera
 11. När man växer till sig kommer ångesten hos mobbare med. När jag gick i femman (för 11 år sedan) mobbade vi en stackare i klassen och jag mår fortfarande dåligt av allt vi gjorde mot honom. Välförtjänt illamående.

  SvaraRadera
 12. fyfan vilka tragiska haggor! de förtjänar att brinna... falska svin det finns överallt, jag hoppas att du mår bättre idag!

  SvaraRadera