Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 20 april 2011

Nästa helg

Till: Pojkvännen
Sms: Tänker på om nästa helg... Det går inte på något sätt att kunna få träffa Anna när jag ändå kommer och hälsar på? saknar henne verkligen och vi har pratat på att träffas igen efter tjejdagen sedan vi hade "tjejdagen"
Svar: vad händer nästa helg? Eller va?

Förklaring: Jag och min pojkvän var ute på alla hjärtansdag-middag, och skrev gulliga sms till varandra. Då jag glömde låsa mobilen råkade jag lägga till ett gamalt kopierat sms från mitt ex i svaret till min pojkvän utan att jag märkte något. Han visste vem Anna var (lillasyrra till mitt ex) så han trodde att det var till mitt ex jag skrev med samtidigt och att vi skulle träffas i helgen.
Piinsamt!!!!!


Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Låt mig.. Påpeka någonting. Ni var på alla hjärtans dag-middag TILLSAMMANS... men ni skickade SMS till varandra. Jag förstår inte riktigt.

    SvaraRadera
  2. en stod i kön till buffén och en satt kvar vid bordet. lite små kul/löjligt att skriva sms då;)

    SvaraRadera