Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 4 april 2011

Resa till Göteborg

Till: Mamman till de barn jag brukar sitta barnvakt åt. Sms: Jag ska till Göteborg i helgen, vill du följa med? Svar: Ja, kanske. Är det bara shopping? Förklaring: Jag skulle skicka till en tjejkompis ang resan till Göteborg men råkade skicka fel. Mamman verkade ju vilja följa med vilken chockade mig lite. Tyvärr så fick jag ju ändå berätta att det blev fel. /Matilda.Svantesson Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar