Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 19 april 2011

Rosa Adidasjacka

Till: Mig från min kille
Sms: Tjena tjejen. Försöke ringa dig. Du glömde din rosa Adidasjacka här. Puss
Svar: Ditt as. Är du otrogen för inte fan äger jag någon rosa Adidasjacka!!!

Förklaring: Fick det här av min kille en tidig lördagsmorgon. FAN vad arg jag var. Jag fattade ju direkt att det var menat till en anan tjej. Idiot!

/Sarah

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. För han har Nog inga tjejkompisar? Tycker det där lät lite överdrivet.

    SvaraRadera
  2. Men om det hade varit en kille som hade skrivit det här ist hade det varit överdrivet då också?? Kollade kommentarerna på en kille som hade lagt upp ett sms om att hans tjej var otrogen och då var alla arga kommentarer riktade till hans tjej. Otrohet är ju förstås aldrig bra eller ens i mina ögon förlåtligt men man måste väl ändå behandla alla som är otrogna lika eller??

    SvaraRadera