Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 16 april 2011

Såg din annons

Till: Mig Sms: Hej jag är en flicka på 16 år. Jag såg din annons i senaste numret av "heta dejter" Jag är ganska liten men vissa delar är ganska stora, mjuka, saftiga och härliga.. jag pratar såklart om min rumpa(och mina nedre läppar) ... Hoppas du vill prata och kanske ses? Kyss! Svar: Ehm vaa? Förklaring: Fick detta random sms dagen efter julafton, har ingen aning om vem de är, & numret går inte att hitta.. /Emma Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Hemsk flicka du fick sms av :(

    SvaraRadera
  2. Troligen sånt typ sms roulette :)

    SvaraRadera