Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 10 april 2011

Saknar dig

Till: Min sambo, som jag levde ihop med. Sms: Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Saknar dig, vad gör du nuförtiden? Svar: Vem fan skickar du till? Förklaring: Mitt sms var menat till ett ex. Jag och min sambo hade ett fruktansvärt dåligt förhållande med mest bråk och svartsjuka. Därav saknaden till en annan. Nu råkade ju min sambo få messet och det blev såklart liv i stugan. Vi lämnade varandra ganska så kort därefter. /Matilda Felsms.com

1 kommentar:

  1. Min sambo, som jag levde ihop med... NO SHIT!?

    SvaraRadera