Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 april 2011

Sex med en lebb

Till: Ett One night stand Sms: Tydligen så hade jag sex med en lebb inatt hehe Svar: Ehh, va? Nej, jag är inte lebb. Vem har sagt det? Förklaring: Mitt sms skulle till en polare. Och jag hade visst haft sex med en lebb men jag skickade till fel. Den tjejen jag skickade till hade jag också haft sex med den natten, hon var ej lebb. Jag hade sex med två stycken den natten hehe /The king Felsms.com

7 kommentarer:

 1. om du är kille så hade du väl knappast sex med en tjej som är lesbisk? möjligen bisexuell..

  SvaraRadera
 2. Är du kille eller tjej?

  SvaraRadera
 3. Är du tjej eller kille?

  SvaraRadera
 4. The king? Skulle mera säga the tönt.

  SvaraRadera
 5. är du kille eller tjej? hur som helst har lebbar inte sex med killar men du låter som en skrytig kille:P

  SvaraRadera