Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 3 april 2011

Sexy motherfucker

Till: Chefen på nya sommarjobbet Sms: You sexy motherfucker!!! Är ensam hemma och är typ askåt på dig :) Svar: Inget Förklaring: 14årig liten fjolla var jag när jag skickade detta sms fel. Min chef dårå, han var en snygg jäkel så det blev ju väldigt pinsamt. Kunde knappt se honom i ögonen efterråt även fast jag sa att det var felskickat. Buhuuu stackars mig! Behöver jag säga att smset inte var menat till honom utan till min kille hihi /Karin, 17 Felsms.com

1 kommentar:

  1. ofta man ens kommer ihåg ett tre år gammalt sms...

    SvaraRadera