Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 26 april 2011

Stoppa i halsen

Till: Musikläraren
Sms: Nej jag pallar inte gå ditt till den där flummige fan. Han kan ta sin gitarr och stoppa i halsen på sig själv.
Svar: Eller på dig din lilla skit.

Förklaring: Jag gick till rektorn och visade hans svar. Det var inget lämpligt svar oavsett vad jag sa.

Felsms.com

32 kommentarer:

 1. vilken golare du är, hoppas att rektorn stänger av dig för att du är så fittig!

  SvaraRadera
 2. Jävla pussy, går och säger till rektorn för att du är rädd eller?

  SvaraRadera
 3. Så jäkla tråkigt att vi pedagoger inte får säga ifrån när ni verkar kunna bete er hur illa ni vill!

  SvaraRadera
 4. Men skärp er! Vuxna människor ska väl inte ge tillbaka med samma språk och sätt som ett BARN. Vad är det för pedagog som håller på så?

  SvaraRadera
 5. Din råtta! Stå upp för ditt handlande istället!

  SvaraRadera
 6. Din råtta! Stå för ditt handlande istället!

  SvaraRadera
 7. det är fan e mig inget barn i det här fallet utan en ungdom, bort med silkesvantarna och stäng av busen i en vecka, då lär han sig att inte prata skit om lärare bakom deras ryggar!

  SvaraRadera
 8. Vadå "oavsett vad jag sa"? Har det brunnit totalt? Tror du att du kan bete dig hur som helst och så ska omgivningen bara acceptera det?

  Skärp dig!

  SvaraRadera
 9. rätt svar!! Han borde gjort det också...

  SvaraRadera
 10. Men vafan, visst gör hon fel. Men läraren har ju fan inte rätt att hota sådär. Kanske skulle han gå till rektorn/förälder ist...

  SvaraRadera
 11. HAHAHA bästa läraren ever xD ameh din fjant. du får säga va du vill. Men när du får lite motgång så skvallrar du? TÖNT!

  SvaraRadera
 12. Fy fan va lökigt att gå till rektorn, för att DU helt plötsligt har fått en tillbaka-kaka. Och den anonyma som inte tycker att det är okej att ge tillbaka med samma språk har du någonsin hört uttrycket "prata till bönder på bönders vis" Sluta försvara alla jävla dryga människor, ung som gammal. Wake up för fan!

  SvaraRadera
 13. Din javla mes! Du far skriva sann skit men inte den som svarar? Ar du 5 ar eller? Javla tont, mammas pojke!!!!

  SvaraRadera
 14. Det var ett högst lämpligt svar av musikläraren.

  SvaraRadera
 15. Oavsett vad så pratar man inte skit om en lärare, men en lärare skall heller inte sänka sig till barnens nivå. De skall föregå med gott exempel. Det var bra att du gick till rektorn och han skall nu ta upp detta med berörda lärare.

  Vilken värld lever vi i om vuxna tillåts bete sig som barn? Barnfasoner skall stanna hos barn.

  SvaraRadera
 16. men hahahahahahahahahhahahagag ooooj vilket farligt svar, tönt som går till rektorn.. ditt sms var ju värre isåfall för de var taskigt mo honom, han var

  SvaraRadera
 17. herregud, personen skickade fel, ungdomar pratar ju för fan sådär. men att läraren svarar sådär är ju helt FEL. fattar ni inte heller att vissa elever är barnsliga ännu i gymnasiet etc. herregud, hur dum får man vara. jag har en mattelärare som ger tillbaka med samma språk, om inte värre, när vi pratat med en annan lärare om det, säger matteläraren att han inte sagt något såndant. löjligt. ni lärare/pedagoger/vad fan ni vill kalla er, tycks inte förstå att det INTE ÄR ALLTID VÅRT JÄVLA FEL.

  SvaraRadera
 18. Vem fan har numret till musikläraren?

  SvaraRadera
 19. Ingen är rätt eller fel, fittigt att säga så om någon, och omoget att svara så till någon. Att personen är ett barn/en ungdom är ingen jävla ursäkt; vad fan är detta för jävla samhälle vi lever i som inte lär barnen att respektera sina älder? //Ungdom på 18 år som anser att är man en skitunge så ska man bli behandlad som en.

  SvaraRadera
 20. du skrev att han skulle stoppa gitarren i halsen på sig själv. vad var det olämpliga i att han skrev att du skulle göra det själv?

  SvaraRadera
 21. men att stoppa en gitarr i halsen leder nog alltid till att personen dör! vill du mörda din egen lärare ditt lilla äckel? fifan är det nåt ja hatar e de äckliga mördare!!

  SvaraRadera
 22. Lärartjej på 20 bast.27 april 2011 22:15

  Shit. Flippa då! Jag hade tyckt att det va lite väl creapy om en lärare svarade på det sättet. För oavsett så ska faktiskt lärare och andra auktoriteter aldrig sänka sig till den nivån. Tråkigt att alltid vi lärare får skiten, men vi jobbar ju och vill vi behålla jobbet får man bete sig och inte mordhota sina elever (för ja, som ovan kommenterade så lär man ju dö om man får en gitarr i halsen)...

  SvaraRadera
 23. You are all haters, who gives a fuck?
  Show the love or just ignore...

  SvaraRadera
 24. Jag förstår verkligen inte vad läraren gjorde för fel. Om jag var den läraren skulle jag gjort lika dant och om rektorn kom och frågade mig om det skulle jag stå upp för det, kanske inte stolt, men inte långt ifrån.
  Men finns det något jag inte klarar av är det folk som skvallrar om minsta lilla oförrätt. Visst om läraren hade kallat dig för en lite skit utan anledning eller hotat med att slå dig nästa gång ni sågs skulle jag förstå, men detta!
  Jag hoppas att jag inte känner dig (det gör jag inte. För även om det inte var länge sedan så har jag och alla mina kompisar gått ut gymnasiet) För om jag fick veta att någon av mina kompisar gjort detta skulle jag kunna säga upp kontakten över det.
  (åter igen behöver jag inte oroa mig, då jag väljer vänner av god kvalitet)

  SvaraRadera
 25. Tycker det var helt rätt att gå till rektorn. Bra gjort!

  SvaraRadera
 26. Men jag fattar värk igen inte för varken sms:et eller svaret var ju så speciellt farligt, så vad blir alla så upprörda över?

  SvaraRadera
 27. haha där blev du bara ägd

  SvaraRadera
 28. haha! Verkar bara vara jag som är på din sida xD Fan va rätt!

  SvaraRadera
 29. Jävla tönt, ska du gå till rektorn när du får ig på provet också.

  SvaraRadera
 30. Rätt att gå till rektorn. För om man inte skulle göra det så skulle det behövas en gräns för hur vulgär och våldsam man får vara i ett felsklickat sms och helt plötsligt kan man gräva så djupt i hela ämnet att det bara finns partiklar av det kvar.

  Lärare ska alltid vara stöttande OAVSETT vilken relation man har till eleven. Läraren finns till för eleverna, inte tvärt om.
  Glad att någon visade det!

  SvaraRadera
 31. skvallerbytta bingbong. din lilla skit, du fick smaka din egen medicin o sen gick du o bölade inför rektorn. ät skit o dö

  SvaraRadera
 32. Jag tycker Du gjorde rätt som gick till rektorn. En lärare ska ju knappast agera sådär, sjukt skulle Jag säga. Lärare ska, som många sagt, föregå med gott exempel och vara pedagogiska. Hoppas det gick bra för dig.

  SvaraRadera