Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 17 april 2011

Större nyckel

Till: Älskling Sms: Min flickvän börjar kräva en allt större nyckel för att låsa upp låset. Va fasen ska ja ta mig till? Svar: Inget illa menat älskling med du får börja använda penispumpen du fick av mig i julas :D puss älskar dig Förklaring: Skulle skriva till en tjej kompis som jag kan prata med allt om och så råkade de komma till min tjej. Lite senare fick jag veta att hon hade en annan med större kuk än mig. Nu lever jag ihop med min tjej kompis och väntar vårt första barn. Felsms.com

1 kommentar:

  1. Vilken bitch,Ofta hon ger dig en penispump. Helt rätt av dig att bli i hop med hennes kompis dock

    SvaraRadera