Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 23 april 2011

Tråkig

Till: Ridläraren
Sms: HAHAHA, det är bara du som är tråååååkig!!
Svar: Ursäkta? Visst kan man ha dåliga dagar, jag också, för det är inte alltid som du är på bästa humör du heller? Jag har hört att jag kan vara tråkig och liknande, men somsagt så kan ju alla ha sina dåliga dagar.
Karina

Förklaring: Jag satt och väntade på att min kompis skulle svara, för vi satt och skämtade lite över sms, men när jag fick det svaret från min ridlärare.. då var jag tvungen att hitta en snabb ursäkt.. :$

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Det är väl bara att säga att det inte var till henne...? Eller?

    SvaraRadera
  2. How about:
    "Förlåt, jag skickade fel."
    Hur svårt kan det vara? Idiot.

    SvaraRadera