Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 9 april 2011

Underbar natt

Till: Mitt ex Sms: Hej!<3 kom ner till mig så ska jag ge dig den mest underbara natten i ditt liv ;) Svar: Har väntat länge på det smset, kommer genast ;) Förklaring: Mitt ex, gustaf, hade visst aldrig kommit över mig... Egentligen skulle smst till min kille... men jag hade inte mage att erkänna, så nu är vi kk, och jag tror jag gav honom den bästa natten i hans liv.. /S Felsms.com

5 kommentarer:

 1. Du hade inte mage att erkänna, men du har mage att förråda någon som älskar dig?

  SvaraRadera
 2. Hittar bara ett ord som beskriver folk som dig. "Twunt".

  SvaraRadera
 3. Så du hade inte mage att berätta att du hade skickat fel, men du har mage att svika din pojkvän på det mest vidriga sätt? Snacka om att svälja mygg eller tvärtom...

  SvaraRadera
 4. Så istället för att säga som det var till exet så ljög du för honom, hoppade i säng med honom och dessutom är fett otrogen mot din pojkvän? Jävligt smart lillbruttan! Lär dig vara ärlig och sluta fan vara otrogen!

  SvaraRadera