Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 2 april 2011

Vad fan är klockan

Till: Mig från min 70-åriga farfar Sms: Vad fan är klockan? Svar: Inget, jag ringde Förklaring: Fick det här smset av farfar. Jag ringde och frågade hur det var fatt, om han hade tappat alla klockor hemma men han hade bara svårt att se sa han och hans sms skulle till min pappa. Så jag antar att han hade väldigt svårt att se haha /Lisa.Pettersson Felsms.com

1 kommentar:

  1. Är det inte svårare att skriva och läsa sms än att kolla på klockan?

    SvaraRadera