Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 21 maj 2011

500 kormor

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mammas nya man
Sms: Du vet väl att jag kommer förbi dig imorgon. Du är skyldig mig 500 kronor. Kram!
Svar: Jasså, det hade jag glömt men kom du.

Förklaring: Haha, jag skulle skicka till en kompis men skickade till min plastpappa. Han trodde att han var skyldig mig pengar. Men jag kunde inte vara så dum att låta honom ge mig pengarna så jag sa att jag skickat fel. Då var han snäll och sa att om jag kom på en fika så kunde jag få 500 kronor ändå :) Tur att man har bra föräldrar.

/Nina

Felsms.com

1 kommentar: