Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 28 maj 2011

Din jävla fitta

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Svärmorsan
Sms: Din jävla fitta. Fan vad arg jag blir!
Svar: Inget

Förklaring: Jag vet att det var fördjävla dumt av mig att skriva så till min sambo. Men vi hade bråkat som fan och när hon stack hemifrån tänkte jag skicka detts sms till henne men råkade skicka till hennes mamma istället. Jag ljög och sa att en polare drivit med mig. Hon gick påt!

/Henke

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar