Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

lördag 7 maj 2011

Förstår det

Till: Min man
Sms: Idag kommer jag inte ge min man uppmärksamhet alls. Jag är så irriterad på honom sedan igår.
Svar: Förstår det!

Förklaring: Min man hade erkänt en otrohet dagen innan. Jag blev arg, ledsen, besviken och allt det där. Vi bestämde oss att gå vidare och glömma allt. Svårt men ibland måste man. Vi har barn ihop. När jag skulle messa en väninna detta så råkade min man få det.

/Isabella

Felsms.com

11 kommentarer:

 1. Han förtjänar inte dig!

  SvaraRadera
 2. Hur fan kunde du förlåta det?? En gång otrogen, alltid otrogen så skyll dig själv!!!

  Livet är för kort för att man ska spendera det med en man som INTE kysser marken man går på...

  SvaraRadera
 3. Som om det vore bättre för barnen att leva under ett trasigt äktenskap och ständiga spänningar än att ha två föräldrar som mår bra utan varandra.

  SvaraRadera
 4. buhh.. han lär juh lida.. dumpa å gå vidare eller ta tag i det.. att sopa under mattan hjälper väl ingen??

  SvaraRadera
 5. Sorry but once a cheater always a cheater...!

  SvaraRadera
 6. Finns väll visst folk som varit otrogen en gång och aldrig mer. Negativa ni är.

  Hoppas allt går bra för er nu. <3

  SvaraRadera
 7. Skilj er, varför ska du bo ihop med någon som har sårat dig så? Och det är ju inte utrett även om ni "ska gå vidare" då du inte skulle ge honom uppmärksamhet. Detta kommer barnen märka av! Skärpning, skilsmässa!

  SvaraRadera
 8. Äh skitsnack, ett förhållande kan komma ut starkare och bättre efter en otrohetsaffär. Det finns omständigheter och det är bara de 2 som är i förhållandet som kan veta vad som är bäst för dom.

  SvaraRadera
 9. Asså jag talar inte för eller mot otrohet, allt beror på omständigheter för att kunna dömas via internet.. Däremot tycker jag att #2 är fan en jävla jubelidiot!
  "Livet är för kort för att man ska spendera det med en man som INTE kysser marken man går på..."
  WTF? Seriöst? Varför måste man kyssa marken den andra gå på? Det är väl bättre att säga att man ska uppskatta varandra, du får det låta som om att man ska ha en slav som inte vågar säga emot utan bara göra som man vill.. Hoppas fan inte någon kysser marken du går på!

  SvaraRadera
 10. va pendeja du är asså ....

  SvaraRadera
 11. fint att ni dömer dem genom ETT FELSMS. säger ''skilj er!''. känner ni dessa människor? vet ni något om deras bakgrunder?

  SvaraRadera