Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 11 maj 2011

Fort som tusan

Till: Till killen jag var på G med
Sms: Hur pass "på" får man vara egentligen? Jag hörde inte av mig igår utan det var han som ringde på kvällen till mig istället :) är det ok om jag frågar vad han har för planer ikväll då? Puss min mentor <3
Svar: Ringde genast upp honom och sa fort som tusan att det smset verkligen inte var menat till honom. Han svarade med ett skratt och sa att han förstod nästan det.

Förklaring: Jag skulle skicka detta till min bästa vän som pluggar till lärare i Linköping. Därav "puss min mentor". Han måste trott att jag fortfarande var 11år gammal och man frågade bästisen om allt. Men nu tre månader senare är vi tillsammans och jag som trodde jag förstört allt med det smset!

/Sara

Felsms.com

2 kommentarer:

  1. Men är det inte det som vänner är till för? Att man kan ha någon att fråga om just allt? :)

    SvaraRadera