Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 3 maj 2011

Full mammab

Till: Mamma
Sms: Jag orkar inte mer. Jag vill bara försvinna. Mamma sitter och dricker med sin nya kille i vrummet igen. Jag orkar inte se henne sitta och kyssa någon annan än pappa när hon är aspackad.
Svar: Flytta då för jag gör som jag vill i mitt liv.

Förklaring: Min pappa gick bort för 6 månader sedan i en sjukdom. Mamma träffade en ny man ganska snabbt och började dricka. Nu dricker det nästan varje kväll och jag orkar in med det. Jag har ingenstans att flytta och vet inte vad jag skall göra. Nu skulle det här smset till min bästa vän.

Felsms.com

30 kommentarer:

 1. Om detta nu stämmer så ta hjälp av BRIS, kurator på skolan (om du går där), SOC mm. Finns hjälp att få!

  SvaraRadera
 2. Hur gammal är du?

  Prova att ta upp det med henne när hon inte är full och kanske inte beter sig som en fullständig egoist?

  Barn är vare sig hon vill det eller ej en del av hennes liv. Dessutom ska man alltid ha någon form av respekt för sina medmänniskor. Varför kan hon inte träffa och supa med killen hemma hos honom?

  SvaraRadera
 3. Berätta för lärare eller kontakta socialmyndigheten, för det är jävla taskigt av henne att säga så till dig.

  SvaraRadera
 4. det enda som går att göra är att prata med henne när hon inte dricker...

  SvaraRadera
 5. Men usch vad jobbigt, kan du inte be någon om hjälp? Sådär ska ingen behöva ha det hemma.
  Går du i skolan? Kontakta skolsköterska/kurator.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Det är en väldigt tråkig situation för dig :/ Det låter som att din mamma skulle behöva hjälp av nån utomstående? Jag tänker att det är viktigt att du inte tar på dig rollen som den som ska lösa situationen då det är hon själv som ska vara motiverad i detta. Hoppas det löser sig för din del!

  SvaraRadera
 7. ta med dig en vän o smäll in hennes och hennes pojkväns huvud! hora!

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Jag har själv suttit i en liknande sits och vill tipsa om både skolkurator och bup. Vill du ha ett anonymare alternativ kan du gå till ungdomsmottagningen där det också finns psykologer och kuratorer. Jag vet att det är lätt att ta på sig allt ansvar själv och inte vilja prata med någon, men jag lovar det hjälper. Om inte annat bara för att ventilera .Kom dock ihåg att psykologer/kuratorer/skolsköterskor kan bryta sin tystnadsplikt om de "tror att du far illa" och till exempel kontakta soc/bup/kalla till möte med dig och din mamma. Soc tycker jag att du ska passa dig för då de ofta hellre river upp familjer än att hjälpa dem läka. Dock kan du igenom soc (beroende på hur gammal du är) få rätt till bostadsbidrag om du kan "bevisa" att din levnadssituation inte är hållbar. Vill du bara prata kan du maila mig; scat-cat@live.se
  Jag försöker att kolla den någon gång i veckan.
  Ta hand om dig. Var stark. Stå på dig.

  Tjej, 18

  SvaraRadera
 9. Till Evelina kommentar.

  Jag fattar inte vad du tänker med. Vem vill ha en mamma som bara dricker? Du skrev att man skulle ha respekt för sina medmänniskor. Hur mycket respekt ger hon sitt eget barn? Jag tycker mamman ska växa upp och ta ansvar.

  Hoppas du får hjälp!

  SvaraRadera
 10. Synd att ha en mamma som henne! :/ Försök få hjälp som det står i de svaren sen tidigare, men kom ihåg! Det är INTE ditt fel, det är bara din mammas!

  SvaraRadera
 11. jag vet hur det känns, samma sak har hänt mig men säger som alla andra försök ta kontakt med socialen eller någon "stöd" person förhoppningsvis kan dom hjälpa dig.
  Ta hand om dig !
  KRAM

  SvaraRadera
 12. Din mamma hanterar nog sorgen påd et viset, hjälp henne innan det går för långt. men som föregående sagt, ta hjälp av SOC/kurator..så kan du inte ha det.

  SvaraRadera
 13. Usch, hemskt egoistiskt av din mamma. Visa dig alla kommentarer här på FelSMS någon gång när hon är nykter. Och som så många andra säger - se till att prata med någon! Har du någon annan nära släkting? Moster? Mormor? Farmor? Farfar? Annars finns som sagt BRIS som är fantastiska.

  SvaraRadera
 14. Hahaha, Burn!

  SvaraRadera
 15. Herregud. Du får flytta hem till mig!

  SvaraRadera
 16. Min brorsa gick till en psykolog efter att han blev av med sin tjej (han började dricka och vi har alkolism i våra gener) och han mår mycke bättre nu och han äter inga *lyckopiller* heller. Det första han lärde sig var att HAN INTE ÄR ETT OFFER. Visst kan det låta kyligt och känslokallt men det är ett stadium som är lättare att utgå ifrån än om man betraktar sig själv som ett offer.

  Hoppas allt blir bra igen!

  SvaraRadera
 17. Det finns hjälp att få! Både för dig och din mamma! Jag vet inte hur läget är, men hon kanske inte har bearbetat din pappas bortgång än och behöver hjälp med det. Att det också är en orsak till hennes drickande kanske.
  Det är lättast att ta kontakt med skolkurator och om det inte finns så ta kontakt med skolsköterskan. Be dem kontakta vidare till exempelvis psykolog som kan ha stödsamtal med din mamma. Det finns som sagt hur mycket hjälp som helst att få, var absolut inte rädd för att ta den!
  Och glöm inte att det aldrig är ditt fel! Alkohol får människor att bete sig på ett sätt som inte alltid är acceptabelt.

  SvaraRadera
 18. Bara hennes formulering att hon gör som hon vill betyder att hon just nu tänker helt på sig själv(även fast det skadar henne själv) och beter sig dåligt. Förmodligen gör hon det för att lindra sorgen och få tröst men det går ut över dig. Kontakta din kurator i skolan eller BRIS. Din mamma är nog ingen dålig person men är vilse och kan behöva någon proffesionell att tala med

  SvaraRadera
 19. jag är ledsen över det där som hänt din pappa, och det är synd att din mamma försöker lösa sin sorg på det sättet. Fulla oförstående föräldrar är det värsta som finns

  SvaraRadera
 20. är du under 18 och inte vill/kan/tycker att du kan bo hemma så måste soc. ställa upp. hoppas det ordnar sig för dig!!!

  SvaraRadera
 21. Kom bo hos mig!!!! Jaquie86@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. 1. köp en pistol
  2. skjut mannen som fuckar allt
  3. du visar samtidigt att du menar allvar med det du skrev, din mamma ska älska dig och därför bry sig om dig mer än drickandet
  4. hota henne till att älska dig..(med pistolen du fixat fram)

  SvaraRadera
 23. Jävla skitmorsa!
  Fyfan för egoistiska föräldrar.

  Har man skaffat barn ska man fan ta hand om dom, hur svårt man än har det själv.
  Man kan inte sluta vara förälder helt plötsligt.

  Blir skitförbannad nu, kan verkligen relatera till detta..

  SvaraRadera
 24. Håller med ovanstående; bara för att man går igenom en svår tid så ger det fan inte en en ursäkt för att beté sig så jävla patetiskt. För man ett barn in i denna värld så får man fan se till att man tar hand om det; blir så jävla less på föräldrar som behandlar barn som ett problem istället för en gåva.

  SvaraRadera
 25. Först det där med pistolen kan dra åt helvete lyssna inte på det, hoppas att allt ordnar sig, prata med psykologen som alla andra säge och allt sånt! villle mest säga att jag beklagar det som har hänt med di n papa. Din appas vänner kan du bo hos ett tag, om det finns någon som du känner extra förtroende för. Bo hos dom! Prata med en psykolog och vänta inte med att gå till soc för att din mamma kommer att bli en riktig alkholist, hon är säkert jätte snäll men hon behöver hjälp nu! Hoppas allt löser sig och lycka till nu!

  SvaraRadera
 26. Straffknulla henne tills hon avlider. Ta sedan alla bärs och dra till Amsterdam. Brukar själv göra det när jag har bråkat med någon.

  SvaraRadera
 27. Sno spriten för fan :DD

  SvaraRadera
 28. Men hallå alla ni som säger att hennes mamma är en hora och att hon är dum i huvet osv, asså sluta med det.
  Hon älskar såklart sin mamma även fast hon håller på som hon gör.

  Försök tänka er in i hennes situation, skulle ni vilja att någon kallade eran mamma hora?
  Jag tror inte att det får henne att må bättre, eller ah jag är ganska säker.

  Kämpa på & kom ihåg att det ALLTID finns folk som vill hjälpa dej!

  SvaraRadera
 29. Skickar en stor kram till dig

  SvaraRadera