Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 4 maj 2011

Glädje och smicker

Till: Mig från okänd
Sms: Jörgen, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag är egentligen inte förvånad över middagsbjudningen, och ändå börjar jag skratta när jag fick ditt brev. Förträffligt och i allra högsta grad underhållande, därför accepterar jag din inbjudan med glädje och smicker. Ha det bra tills dess och hälsa stackars Classe!
Svar: Du har skickat lite fel ;)

Förklaring: Vem är Jörgen och vem är Classe?


Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar