Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 4 maj 2011

Hänga och mysa

Till: Killkompis flickvän
Sms: Eftersom du är så trött på Anna så kan vi ju hänga och mysa i helgen? Hon behöver inte få reda på något även fast vi är vänner, självklart ställer jag upp för dig.. Gillar inte henne riktigt och har aldrig gjort de vet du om. snygga du!
Svar: HA! Fan för er båda, hur fan kan ni gå bakom ryggen på mig? När vi alla har umgåtts? Jag visste att han var ett svin! Men trodde inte det här om dig HORA!!

Förklaring: Haha, satt och tänkte på Anna när jag skulle skicka till killkompisen som var tsm med henne.. Men alla tankarna gick till henne för jag kände mig dum, men skulle spela frän inför honom och såklart blev det fel skickat..

Namnen är utbytta och vi är inte kompisar idag och jag träffar fortfarande killen :)

/E

Felsms.com

1 kommentar:

  1. Så jävla dåligt gjort! Men roligt sms haha

    SvaraRadera