Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 3 maj 2011

Inte sant

Till: Min fru
Sms: Jag skall ta upp det med henne i kväll. Jag kan inte leva med henne längre och älska dig samtidigt. Puss
Svar: Nej säg inte att det är sant. Kom hem så får vi prata snälla.

Förklaring: Jag hade träffat en tjej som jag känt länge. Vi gick lite längre en gång sen så fortsatte det. Nu har jag skilt mig från förra frun. Det kändes jävligt dumt när jag fick hennes svar och jag förstod att jag skickat fel.

Felsms.com

5 kommentarer:

 1. prata med någon i skolan, du kan få hjälp av socialen

  SvaraRadera
 2. Vad har socialen med detta att göra? För att gifta sig ska man vara 18, när man är 18 är man myndig och ska klara sig själv så långt det går...

  SvaraRadera
 3. okeej, kommentarerna passar inte ihop med sms:et, eller???????

  SvaraRadera
 4. Lite grisigt gjort, men men... Bra iaf att du hade tänkt prata med henne istället för att bara hålla henne i skuggan... Bättre än många andra grisar som bara knullar runt trots att de har flickvän!

  SvaraRadera
 5. Bra gjort att du bestämde att avsluta det gammla innan du startade ett nytt. Man kan inte rå för sina kännslor det kan man verkligen inte men man kan rå för sina handlingar. Om du nu lät bli att ligga med hanne innan du gjorde slut annars förtjännar du inte berömmet men gjorde du inte det är du en toppen kille! ;)

  SvaraRadera