Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 16 maj 2011

Jag är 14 år snälla

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mig av min far
Sms: Jag tror är jag säker på att Julia haft sex med Adde. Skall vi prata med henne.
Svar: Vad har du med det att göra? Jag är 14 år snälla!!!

Förklaring: Jag fick det här av min över beskyddande far som skall lägga sig i allt. Vem har inte sex när man är 14? Jag har var it med flera killar. Dock inte samtidigt såklart.

Felsms.com

90 kommentarer:

 1. Rätt så många har inte sex då... speciellt med tanke på att det är olagligt :p

  SvaraRadera
 2. tycker inte din far är överbeskyddande i den här frågan iaf då du inte ens är byxmyndig och verkar ha fel inställning till sex..

  SvaraRadera
 3. hahaha vad ska man göra åt dagens fjortisar :P att de inte begriper att sjukdomar sprider sig som en löpeld..

  SvaraRadera
 4. trololololooooooooo

  SvaraRadera
 5. HAHAHA, vadå vem har inte sex när man är 14?
  hm, ja, skulle säga att mer än hälften av alla 14 åringar inte har sex... jag hade verkligen inte det.
  tycker synd om dig om du ligger för att verka coolt. shit va du kommer ångra dig när du blir äldre.,.

  SvaraRadera
 6. det är inte normal att ha sex när man är 14, kanske med en max, inte flera under den tiden, hora

  SvaraRadera
 7. De flesta har inte sex så tidigt och absolut inte med flera killar. Så din far har rätt, du behöver pratas med.. Ordentligt!

  SvaraRadera
 8. trollande slampa :)

  SvaraRadera
 9. "Vem har inte sex när man är 14?" i medelsnitt så förlorar man oskulden vid 16-17års ålder.

  SvaraRadera
 10. hahaha ja, VEM har inte haft sex med flera stycken nær man ær 14 liksom?
  slut

  SvaraRadera
 11. jag menar det! jag tänker vänta tills jag hittat en som jag e riktigt kär i! Dom har inte gjort 15års-gränsen för inget!

  SvaraRadera
 12. jag har inte sex när jag är 14 ;)

  SvaraRadera
 13. Säger som ovanstående, det är inte speciellt vanligt att ha haft sex vid 14. Statistiken ligger fortfarande på 16,7 år då folk förlorar oskulden.

  Jag tycker du ska vara glad att din pappa i alla fall bryr sig. :)

  SvaraRadera
 14. vad häftig du är, vad får du ut av at tha haft sex med många när du är 14? Status? Come on, det är så ute...

  SvaraRadera
 15. bara så du vet så räknas inte närkontakt med en annan person som sex (kramar, pussar osv. Jag är ganska säker på att du själv inte har en aning om vad sex är, jävla tard.

  SvaraRadera
 16. Du behöver verkligen prata med din far. Du är inte vuxen vid 14 vad du än tror!
  Var du vuxen och mentalt mogen skulle du inte haft sex med flera stycken.

  SvaraRadera
 17. Idiot... som många andra säger så är det för tidigt för att ha sex. plus att du inte ens är byxmyndig..
  så ja.. slampa, för att verka cool..

  SvaraRadera
 18. haha är ni dumma i huve eller? De flesta på min skola har haft sex innan de gått ut 9an... det är SJUKT mycke folk som har sex när de är 14/15 (8an alltså) så ni vet..

  SvaraRadera
 19. Din far reagerar vettigt, kanske lite väl lugnt tom. Hade du varit min dotter hade jag nog inte varit så ung.
  Det är väldigt vanligt att inte ha sex när man är 14, mer vanligt än ovanligt. Jag hade verkligen inte sex när jag var 14 i alla fall.

  SvaraRadera
 20. Alla utvecklar sin sexualitet i olika takt anser jag men nja, du låter till och med för omogen för att ha det, skaffa inställning först! Kom i håg att kvinnor med värde inte ligger runt! Många kollar tycker inte att det är sexigt med en tjej som legat med flera innan...

  SvaraRadera
 21. Hmm, låt mig fundera........ Ne man har INTE sex när man är fjorton, "jag är faktiskt 14", de är ingen ålder lilla flicka!

  SvaraRadera
 22. Blir inte mer whitetrash än såhär

  SvaraRadera
 23. Jeez, nej alla ha inte sex när man är FJORTON. När jag var 14 så hade nästan ingen i min klass haft sex. Snacka om att man ångrar sig sen ~ fjortiiiiis..

  SvaraRadera
 24. Usch, snorunge. Jag tycker det e "normalt" att förlora oskulden när man är 16/17 år!!

  SvaraRadera
 25. stackars lilla flicka...

  SvaraRadera
 26. En hora är en person som tar betalt för sex.

  SvaraRadera
 27. Ni som säger att ingen har sex när man är 14 och man är en slampa då, HERREGUD. Visst så har inte de flesta haft sex då men finns fortfarande ungdomar som är mogna och känner sig redo för sex och kan njuta av det!

  SvaraRadera
 28. "haha är ni dumma i huve eller? De flesta på min skola har haft sex innan de gått ut 9an... det är SJUKT mycke folk som har sex när de är 14/15 (8an alltså) så ni vet"

  så att du anser att bara för att det är många på din skola så är det vanligt? HAHA, sämsta jag har hört

  SvaraRadera
 29. Jag hade sex för första gången när jag var 16, och hade inte haft något emot att vänta lite till heller. Men så länge tjejen mår bra utav det så är det väl inget att fälla tårar över.

  SvaraRadera
 30. hahah vittu va slyyno :D bra du segär att du ji hooro :)

  SvaraRadera
 31. ellerhur! 60 % av de 14åringar jag känner i linköping har haft sex? känner flera 12åringar med, men det är NASTY. men 14 är okej, om man är mogen för det.

  SvaraRadera
 32. Wow, moralhoror ni är, det är väl fan inget fel med att knulla när man är 14...

  SvaraRadera
 33. Oj vilka lögner.

  SvaraRadera
 34. okej, 14 är faktiskt inte så ovanligt. Mång atror säkert det, för 14åringarna berättar ju klart inte för föräldrarna att de är av med oskulden, jag va 14, nästan 15 och de va inget konstigt. I 8an/9an hade MÅNGA jag känner/vet haft sex. Shit vad lite gamlingar vet om dagens ungdomar.

  Visst, det va lite fjortis över det hon skrev, men alla har rätt att ligga med precis hur många man vill utan att bli kallad hora, det är ens egen ensak. Och dessutom, hade det varit en kille som skrivit det här hade ni alla reagerat annorlunda, idioter.

  SvaraRadera
 35. Men snälla överdriver inte dom flesta av er nu visst alla som är 14 har självklart inte sex men det är inte ovanligt att haft sex med flera vid 14års ålder. Och vad då har sex av fel anledningar, ni som har komenterat kan ju inte he en susning om vad hon har för anledning till att ha sex. lägg ner bara!!
  dem som skrev innan mig du är en av dom få som har sagt nått vettigt!

  SvaraRadera
 36. alla jag känner som förlorade oskulden i 14-15års åldern ångrar sig. det kommer förhoppningsvis du också göra. om du inte är fjortis whitetrash.

  SvaraRadera
 37. Haha men lägg ner, vill hon ha sex när hon är fjorton så ska ingen få hindre henne heller. Hon gär ju typ i åttan och jag vet många i min klass som förlorat oskulden då. Sheet, man är la ingen slampa för att man tycker om att ha det skönt eller? Herregud...

  SvaraRadera
 38. Hoppas du har alla sjukdomar man kan få eftersom du tror det är så jävla coolt och ha sex när man är 14 och ligger med alla killar man ser :)

  SvaraRadera
 39. Vidriga lilla slampa, tycker synd om dig...

  SvaraRadera
 40. Många har sex när de är 14. Många har det inte. Att det finns en lag om åldersgräns tycker jag bara är ofattbart löjligt. 13-14åringar kan absolut vara redo för sex medan andra mår bättre av att vänta. Jag är 31 och jag ångrar väldigt mycket mer det jag inte gjorde än det jag gjorde. Skola, ungdomstidningar, kyrka, överallt predikas det om att man ska vänta, hålla på sig tills man hittar den rätta. Det är en myt att alla mår dåligt av att tidigt vara sexuellt aktiva. Det kan vara minst lika illa att låta sig hämmas av omgivningens moralregler. Så länge alla inblandade njuter av det tycker jag inte det ska finnas varken juridiska eller moraliska regler för i vilken ålder eller hur många man har sex med. Visst finns risken att man ångrar sig men skulle man undvika allt man eventuellt skulle komma att ångra skulle det inte vara något vidare liv. Personligen tycker jag det känns värre att när man blir äldre ångra att man inte tog vara på att njuta av det som finns att njuta av i livet. Vad gäller att föräldrar ska ha koll på allt ens barn gör tycker jag är förfärligt. Även där ångrar jag att jag lät mig påverkas av omgivningens uppfattning att man ska prata med föräldrarna. Jag upplevde det som fruktansvärda övergrepp att tvingas prata om känsliga saker med människor som jag alltid känt mig obekväm med, som jag inte har särskilt mycket gemensamt med mer än att de råkar vara mina föräldrar.

  SvaraRadera
 41. Varför skriker så många om "slampa"? Har ni problem med det eller? D: Vems jävla problem är det? Tycker ni för övrigt att killar som knullar mycket är "hingstar" så FUCK YOU SEXISTS!!!

  Jag har förresten bara gjort det 1 gång, snart 9 år sedan, jag var 18... :)

  SvaraRadera
 42. Det är skillnad på att säga att man har haft sex än att verkligen HA det.

  SvaraRadera
 43. "vem har inte sex när dom är 14"? -MÅNGA! De flesta i min umgängeskrets var runt 15-16 när de hade sex första gången, det är väl då de flesta börjar och är "redo" både psykiskt och fysiskt. men jag vet inte det kanske är mycket annorlunda nu motför för 7 år sen..

  SvaraRadera
 44. Inte lagligt att ligga när man är under 15 år. Så ja, jag tycker verkligen att din mamma och pappa ska ta upp det med dig.

  SvaraRadera
 45. Alltså SLAMPA!!! Nu vet du varför det är lätt för dig att få killar... För ryktet har gått runt att du är en slampa som är lätt att få i säng!! Jag väntade tills jag var 17 år och var kär på riktigt för första gången. Och jag ångrar det inte, men du kommer ångra så jävla många av dina ligg längre fram. Men vill du ses som en 14-årig slampa så visst. Man blir inte byxmyndig förren man är 15 år av en ANLEDNING. Plus att jag tycker det ska höjas till 16 år... Små barn vet inte vad dom gör längre... Jag är 19 år nu och vilket barn man är när man är 14, det är löjligt... Sluta knulla runt och jag hoppas din farsa verkligen pratar med dig så du får lite vett i din bombade skalle.... Förresten så gillar inte killar som är seriösa att tjejerna varit med många. De gillar mer att tjejerna varit med mindre, färre, så de känner sig mer speciella. men lycka till i framtiden bara, tragiska lilla slampa

  SvaraRadera
 46. Jises, de låter ganska onice när du skriver att du varit med flera och är såpass ung..
  jag va 16 och hade helst väntat ett år till..
  man är olika mogen.. när jag va 14 ville jag inte ens ha sex, men alla ska ju va så "vuxna" nu för tiden. patetiskt

  SvaraRadera
 47. Jag gillar glass....

  SvaraRadera
 48. *host* hora *host*

  SvaraRadera
 49. Det är jävligt många som har sex när dom är 14 år jag e 15 och dom flesta jag känner hade haft sex inann dom fyllde 15

  SvaraRadera
 50. hade första vid 16. men jag tror det handlar om mognad så de flests borde vänta mkt längre en vad de gör

  SvaraRadera
 51. Om en tjej (14 år) skriver något i stil med detta inlägg blir svaret "slampa".

  En kille (14 år) som skriver samma inlägg kan vänta sig svaret "mm eller hur".

  SvaraRadera
 52. Intressanta kommentarer.

  SvaraRadera
 53. Riktigt Jävla Whitetrash luder. Lär dö med sprutan i armen och puder under näsan.

  SvaraRadera
 54. Jag vill bara tala om att det INTE är olagligt att ha sex som 14-åring. Det är olagligt om en som är äldre än 15 har sex med en som är yngre än 15, men är båda under 15 är det helt OK.

  Jag anser dock att det är alldeles för tidigt att göra sexdebut vid 14.

  SvaraRadera
 55. Haha. Håller med de flesta. Men hade det varit en kille som skrivit samma sak så hade han antagligen inte blivit kallad för hora eller slampa! :)

  SvaraRadera
 56. Tycker synd om dig...
  Jag var väldigt ung (12) då jag förlora oskulden... ALLDELES FÖR UNG!! Jag trodde/tyckte att det var coolt... Gjorde det för att passa in i gänget (hängde med 16-17 åringar)...

  Men vet du hur MYCKET jag ångrar det nu? Blir äcklad av tanken och besviken över att jag inte respekterade mig själv...

  Önskar att jag hade väntat i MINST 4 år till, då jag faktiskt visste mer och respekterade sex, istället för att bara sära på benen och låtsas om att det är skönt så att killen ska "tycka om" en...

  Jag är nästan helt säker på att du börjat ha sex just för att kunna säga det till dina polare, så att dem ska tycka att du är "cool"... Du gjorde nog inte det frivilligt (grupptryck alltså)... Särskilt inte om du legat med flera, vilket betyder att det inte var någon seriös pojkvän...

  Säger bara en sak... Du kommer att ångra det (om du inte redan förstått det men inte erkänner de).

  Ett tips är att ligga låg vid "sex-fronten" tills du blir runt 16... ;)

  SvaraRadera
 57. men hon får ha sex precis när hon vill hur mycket hon vill, men eftersom hon är under 15 så borde hon prata med sina föräldrar så dom bara kan ge henne lite råd och tips. Man är ingen slampa för att man har haft sex med många tidigt, men om man skryter om det och tror att man är cool så tycker jag att man är det...

  SvaraRadera
 58. hora! jag hade dock sex första gången när jag fjorton, men med EN person, nämligen min POJKVÄN som jag fortfarande är ihop med.

  SvaraRadera
 59. jag är 14. jag skulle inte vilja ha sex nu.

  SvaraRadera
 60. Genomsnittsåldern för sexdebut är runt 16 år. Att många säger att dom har haft sex beror nog snarare på att det är pinsamt att inte ha haft det, i den åldern.

  Sen önskar jag att alla som kallar henne för hora, slampa eller något sånt tänker efter om ni verkligen vill att era systrar, morsor, eller framtida döttrar inte ska få vara sig själva och tvingas stänga in sina sexuella känslor djupt inne i sig.

  SvaraRadera
 61. Men asså hållkäften och sluta gråt ..
  Hon är bara en fet ,nördig trollande tjej som ingen tycker om .

  SvaraRadera
 62. fjorton är väl lite tidigt? Om man inte har ett förhållande. Du sa att du haft det flera gånger med olika, började du ha sex när du var 13 då eller? Jag är själv 14 och jag kommer absolut inte ha sex först jag vet att det är med någon jag älskar.

  SvaraRadera
 63. hallå???
  fy vad visa här är efterblivna -.-'
  Hon kanske tyckte väldigt mycket om personen hon hade det med första gången? VAD VET NI??
  Jag hade det första gången när jag var 14.
  Jag ångrar det inte, för jag tyckte verkligen om personen jag hade det med.
  Men hon bestämmer själv över sin kropp.. ni kan ju inte hindra henne från att ha det, eller hur?
  Sen om det varit en kille hade väldigt många tyckt det var ascoolt!! Är det inte väldigt överdrivet o kalla henne hora? (hora är du när du säljer dig själv. LÄR ER SKILLNADEN!!)
  Låt henne bestämma själv!!

  SvaraRadera
 64. gud vad folk är efter i tiden.......19 maj 2011 13:44

  det visar sig tydligt att gamlingar/vuxna/äldre inte har särskilt bra koll på dagens ungdomer. jag tror inte att statistiken "man fölorar oftast oskulden är man är 16-17" stämmer alls, (vid ex. 14års ålder är det ingen som berättar för någon..) då jag märker att så gott som alla jag känner till som är 14 har förlorat oskulden. även yngre.
  jag kan dock hålla med om att det inte är sunt att ha "ligga runt"!!!

  SvaraRadera
 65. Fan va löjliga ni är. Blev sjukt förbannand, vem har sagt att det är fel att ha sex? Sen spelar det väl ingen roll vilken ålder hon är i. Så länge hon inte blivit våldtagen. jag förlorade min oskuld när jag var 13. MITT VAL, MIN KROPP. vafan tar ni illa upp eller? sköt ert eget istället. idiotjävlar.

  SvaraRadera
 66. horar du dig elr ;)?

  SvaraRadera
 67. cooOOOOoOoOoOlt, vill osså xDDDDDDDDDDDD :P:P

  SvaraRadera
 68. Ja man blir ju inte förvånad precis....Jävla horunge!

  SvaraRadera
 69. Gillar att typ alla som kommenterar är anonyma. (y'
  Hur hade ni tänkt att ni skulle bli tagna på allvar när ni inte ens vågar stå för eran åsikt?

  Och sen är det väll upp till henne om hon har sex eller inte? Spelar väll ingen jävla roll ens om hon skulle knullar runt som en speedad kanin på XTC, hon ska fan inte behöva bli kallad slampa eller hora (som för övrigt betyder "person som har sex emot betalning" och inte "person som har sex med massa människor för att verka cool" läs på lite innan ni börjar kastar förolämpningar omkring er, geeez) ändå.
  Nog för att sättet hon uttryckte sig på var aningen klumpigt och möjligen okorrekt men som sagt, spelar ingen roll. Om hon nu vill ha sex så är väll det upp till henne och ni behöver ju inte läxa upp henne bara för att ni tycker att hon gjort fel, har hon det så kommer hon att märka det tids nog i alla fall men när man är 14 så blir man bara irriterad av folk som ska lägga sig i och tala om för en vad man ska- och inte ska göra och gör precis tvärt om bara för att visa att man kan visst och att folk inte kan kommendera över en, i synnerhet när det gäller föräldrar eller okända moralhäxor som tvunget ska måsta lägga sin näsa i blöt.

  SvaraRadera
 70. Hah ingen här fattar ju att det är en som trollar :D

  SvaraRadera
 71. Jag är 16 är fortfarande oskuld....

  SvaraRadera
 72. Många unga säger nog att dom haft sex när dom är 14, för att verka vuxen och mogen. Ja gjorde samma sak, fast hade det inte förrns ja skulle fylla 16 och hade hittat den ja trodde var rätt för mig. Så ja ångrar de fast ja va 15

  SvaraRadera
 73. Ni vet om att medelåldern på att ha sex hos tjejer i Sverige 2010 var 12 år, eller hur?

  SvaraRadera
 74. Intressant må jag säga!

  SvaraRadera
 75. Okej så hon är inte redo att ha sex än men att få ord som slampa och hora kastade i ansiktet det är helt okej?! Dessutom får man väl bestämma själv när man är redo eller? Och till alla ni som säger att många killar inte tycker om tjejer som har legat med många. Det finns inte en ända chans att man kan lyckas attrahera alla människor av motsatt kön, det finns inte på kartan. Det går inte, det är omöligt för alla tänder på olika saker utsende, personlighet osv. alltså skit i de killar som inte tycker du är attraktiv för att du har legat med andra killar. För du lever bara en gång, livet är här och livet är nu så lev! Spara dig inte till du hittar den rätte för den rätte kan acceptera att du har legat med andra och kan älska dig endå. Annars är han inte den rätte! Tack för mig;)

  SvaraRadera
 76. Jag ska inte se ner på någon. Men dock tycker jag föräldrarna har med det att göra, så länge du inte är myndig har föräldarna rätt att lägga sig.. Tyvärr but that's the life.. Det kanske anses att vara slampa om man har haft många men kom igen, bara lev livet. Det är bara kör hårt det enda du kan göra är att förlora ;) tack för mig!

  SvaraRadera
 77. Bara för att sätta alla fakta på plats:

  Det är INTE olagligt att ha sex när man är 14. Det är olagligt att ha samlag med någon som är under 15 år. Alltså om två 14-åringar har sex har inget brott begåtts.

  Om en 15-åring och en 14-åring har samlag så begår 15-åringen ett brott för utnyttjande av minderårig.

  I vilket fall som helst är det inte olagligt för den som är under 15, och hon kan aldrig bli straffad för det för liksom byxmyndigheten kommer straffmyndigheten vid 15 års ålder.

  Sluta kalla folk slampa.

  SvaraRadera
 78. är 17 ock tja oskuld.. get over it xD some den över mig sa '' under 15- nej över 15 - ja xD ( korta ner det lite som sagt)
  //matrixa
  www.matrixastudios.webs.com

  SvaraRadera
 79. jag hade sex första gången när jag var 15 skulle fylla 16 2 veckor senare, de flesta har inte sex i den åldern iaf inte med många olika ;O

  SvaraRadera
 80. Jag är 14, har inte tänkt ha sex på ett taaag, haha.. Gud denna hets

  SvaraRadera
 81. jag var 17 och jag ångrar det. sluta.knulla.runt. det är inte värt det.

  SvaraRadera
 82. KALLA HENNE INTE SLAPA ELLER HORA
  hon kommer ändå inte fatta eller förändta sin syn på de.
  Jag lider med dig tjejen, inte ditt fel att du föddes utan omdömme och självrespekt.

  Kul för grabbarna, dom har ett hål att doppa och snacka skit om nu.

  Hoppas du tänkt på de. För ALLA på skolan lär veta ALLT om din kropp nu, hur du rakar dig, OM du gör det, allt som kan tänkas vara äckligt med den eller mindre snyggt, hur din mage ser ut, hur dina tuttar är formade, hur din röv ser ut och känns, är tuttarna snygg utan bh.n, är du vig, är du bra i sängen.... aa, ALLA kommer snart å veta allt. För grabbarna snackar om de och dom delar med sig av allt. Kanske nått du vill tänka på

  jag skiter i hur ung du är, men i den åldern skvallras det mycket, och ditt rykte komemr följa dig genom hela skolan.

  (21årig kille i norrland som låg första gången då han var 17)

  SvaraRadera