Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 17 maj 2011

Jag har inte ringt

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Dottern
Sms: Du kan inte ring mer i kväll. Jag är hemma nu.
Svar: Jag har inte ringt?!?

Förklaring: Jag skickade av misstag till min dotter. Smset skulle till en av mina anställda som hade ringt 10 gånger på kvällen och frågat saker. Det jag menade var att vi skulle ta frågorna i morgon. Min dotter frågade mig om jag träffade någon annan än mamma. vilket jag naturligtvis inte gjorde.

Felsms.com

1 kommentar:

  1. äntligen någon som inte är bitchig eller otrogen x3

    SvaraRadera