Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

fredag 20 maj 2011

Jag kommer

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Mamma
Sms: Jag orkar inte mer, jag kommer dö :(
Svar: Vart är du?? Jag kommer.

Förklaring: Efter 10 missade samtal från mamma så skickade hon det här svaret. Jag var ute och löpte på gympan och skulle smsa till en kompis att jag var trött. När jag fått svaret och ringde henne så hade hon tagit ledigt rån jobbet och satt i bilen oh letade efter mig. Hon blev jävligt arg. /Tilda

Felsms.com

3 kommentarer: