Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 24 maj 2011

Om 10 minuter

Nytt samarbete med Handla mat på nätet Hitta den matkasse som passar dig.Vi listar de bästa.

Till: Min farsa
Sms: Om du köper ut åt oss igen så lovar jag att Nina gör jag samma sak på dig igen. Eller mer :P
Svar: Om 10 minuter skall du vara hemma!!

Förklaring: Pappa blev så arg så jag trodde att han skulle slå mig. Sen tog han med mig till polisen och anmälde han som langade sprit åt oss. Jag skämdes ihjäl. Pappa förstörde ju för alla min kompisar inte bara för mig. /Vici

Felsms.com

20 kommentarer:

 1. Frågan är vad hon gör på honom för att få spriten

  SvaraRadera
 2. oj.. gör folk sådär på riktigt. vidrigt ju

  SvaraRadera
 3. Att sälja sin kropp för sprit är bara tragiskt.
  Det jag tolkar vad ni gjort. Hoppas ni kan leva med tanken att du/ni gjort det. Att vara en riktig hora.

  SvaraRadera
 4. Buhuuu, stackars dig!!!! Verkligen.

  SvaraRadera
 5. Rätt så surt säkert, men ändå rätt så bra gjort av din farsa. När du får barn kommer du säkert tacka honom. :)

  SvaraRadera
 6. Du kommer tacka honom en dag....

  SvaraRadera
 7. Att sälja sig för sprit är inte acceptabelt, och inte heller att dricka som underårig. Tror du någon kommer vilja ha dig/se åt dig när du är äldre? Du kommer vara en utsliten skinnsäck som inte ens maskarna vill se åt.

  SvaraRadera
 8. Faaan vilken bra farsa du har. Tänk om fler hade sådana föräldrar

  SvaraRadera
 9. golbög vrf sa du vem de va!?

  SvaraRadera
 10. Starkt gjort av farsan!

  SvaraRadera
 11. Din farsa gjorde helt rätt.

  Det där låter för fan vidrigt, omogna skitungar.

  SvaraRadera
 12. Rätt av fin farsa, att sälja sig för sprit är inte acceptabelt, men det är ju ännu värre att någon över 20 har tagit emot vad det än nu är ni har gjort, och dessutom langat, vilket är olagligt! Och du bryr dig om att ni blev påkomnna? Det skulle bli intressant att se dig på moralpasset på gymnasiets psykologilektioner...

  SvaraRadera
 13. När du blir äldre kommer du förstå varför din pappa gjorde som ha gjorde. Tyckte det var väldigt strångt av din pappa. Dina kompisar kommer också förstå en dag...

  SvaraRadera
 14. Jag hade dels slagit ihjäl fanskapet, neh jag sansar mej, och självklart anmäler honom!!!
  Det helt rätt att gå till polisen, mycket bra farsa!

  SvaraRadera
 15. Men fan vad alla ska leka änglar. Idioter! Ni köpte nog också sprit av langare innan ni hade åldern inne. Det gjorde jag och dom flesta andra också. Så sluta låtsas att ni är nån jävla Moder Teresa!

  SvaraRadera
 16. Maria: Menar du att det rättfärdigar beteendet? Låter dumt, tycker jag. Själv har jag alltid varit nykterist och klarat mig utan sånt där. Kanske har jag brist på förståelse för alla som vill rättfärdiga omyndig hantering av alkohol, men jag ser ingen poäng med det.

  SvaraRadera
 17. haha ja men inte fan sålde man sig för det

  SvaraRadera
 18. Fan va bra farsa- det är vad vilken förälder som helst som bryr sig om sitt barn skulle gjort! Helt rätt! Vad är det för vider som utnyttjar småtjejer sexuellt för att de ska få sprit? IDIOT!

  SvaraRadera