Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

söndag 8 maj 2011

Ooooops

Till: Paulina (en vän)
Sms: Hej, du jag ville bara säga att jag är så otroligt kär i dig. Jag har vart det sen du kom till våran klass. Du får berätta det här för alla nu för jag bryr mig inte längre, jag står för vad jag tycker.
Kram Hanna
Svar: Oj, det här kom lite som en chock, jag visste inte alls att du var bisexuell, för det är jag med och jag har vart kär i dig ett bra tag nu.
Du är bäst! Puss Paulina

Förklaring: Skulle skicka till en kille i min klass, men kom till en av mina vänner som jag inte alls visste va bisexuell. Det blev svårt att förklara sig ur det hära för hennes hjärta krossades verkligen..

/Hanna

Felsms.com

7 kommentarer:

 1. obvious troll is obvious

  SvaraRadera
 2. hoppas det ordnade upp sig :)

  SvaraRadera
 3. Du tror inte den där Paulina skämtade kanske?

  SvaraRadera
 4. oj herregud, hur kommer man ur dedär ... :O

  SvaraRadera
 5. Ja hur kommer man ur det där?

  SvaraRadera
 6. stackren!! ='(

  SvaraRadera