Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 24 maj 2011

Psoriasis

Sida om Psoriasis. Även en fantastisk bok om detta.

Till: Mig av en kompis
Sms: Har du sett Cias armar? Det ser förjävligt ut. Smittar det där? Fan vad äckligt.
Svar: Inget

Förklaring: Jag har hud problem som heter Psoriasis och jag har alltid skämts lite för det. Nu fick jag höra vad min vän egentligen tycker om det. Jag blev ledsen. men jag vill fortfarande var vän med henne så jag låtsas som ingenting. /Cia

Felsms.com

15 kommentarer:

 1. Varför säger du inte bara vad det är istället.

  SvaraRadera
 2. ååh sorgligt.. :/ Det gör jävligt ont när man får veta att någon påpekar just det där som man har komplex över. Hon skäms nog för att ha skickat det där, kanske en dag lär hon sig hur det känns att bli utpekad för sina komplex.

  SvaraRadera
 3. Använd salva, hjälpte skitbra för min bror :)

  SvaraRadera
 4. förklara vad det är och tala om att du blev ledsen över hennes sms. annars lär du bara må ännu sämre i längden

  SvaraRadera
 5. åh fyfan, kollade upp bilder på google, jävlar vad äckligt det såg ut! skäms på dig som har sånna äckelutslag!

  SvaraRadera
 6. Få henne att veta vad hon gjort.

  SvaraRadera
 7. Ja har exem o har haft psoriasis :) exemet e nästan borta o psoriasisen e helt borta ^^ prata me hudläkare om du inte redan gjort de :P ser inte hur dina armar serut, men ja rekomenderar Elocon ^^ en salva som man stryker på i typ 4 veckor sen e allt borta ^^ (Den e receptbelagd dock)

  SvaraRadera
 8. För fan, du kan säga till dina vänner att läsa på, så förstår dom kanske att Psoriasis inte smittar. Idioter det finns.

  SvaraRadera
 9. Fyfan... Som att man kan hjälpa det? Jag förstår hur du känner, har också Psoriasis, men det har blivit mycket bättre med sol och hudkräm :) Innan hade jag aldrig kortärmat för jag skämdes för det. Men stå på dig, Säg till henne vad du tyckte om hennes SMS! :D

  SvaraRadera
 10. ta inte åt dig! är personen ens värd att vara en vän om hon pratar sådär?! berätta för din vän att du blev ledsen. var riktigt elakt skrivet. så gör man inte.

  SvaraRadera
 11. Jag lider av samma hudproblem som du gör, men det finns ju salvor att använda för att minska ner problemet och även speciela solarium du kan få sola i för att synligt bli kvitt problemet =)

  SvaraRadera
 12. Men vännen, du kan ju inte bara ta skit och låtsas som ingenting! Fråga henne om det och förklara vad det faktiskt är för nånting. Hon verkar ju inte särskilt smart om hon snackar skit bakom ryggen på folk men man är ju vem med vem man vill...

  SvaraRadera
 13. Jag har också psoriasis. Det är ofta okunskap som gör att folk reagerar på det där viset. Var inte rädd att prata om det. På så vis får folk veta att det inte smittar. Vilken vård som hjälper och hur väl det hjälper är individuellt. Men börja med att träffa en hudläkare, och så kan du lära dig en hel del genom google. Man ska aldrig behöva skämmas över en sjukdom!

  SvaraRadera
 14. Har haft samma problem med folk som frågar mig vad fan jag har på armarna/knäna osv... Speciellt då man får det i hårbotten och typ idiotiska jävla frisörer frågar om det smittar och tar på sig handskar när man säger att det INTE smittar på någon annan än sig själv om det nu skulle göra det.. Blir så jävla less på människor som inte kan tänka efter vad fan dom spottar ur sig ibland! Efter att ha haft detta i många år så skäms jag inte lika mycket nu.. Kan ju ändå inte göra något åt det.. Det kommer och det går.. och har någon problem med det så får dom komma till en tycker jag!

  SvaraRadera
 15. dumpa henne! har haft komplex över mina eksem hela mitt liv och hatar när folk frågar om de. Men de där är bara elakt, förstår känslan att du inte vill förlora en vän men ingen vän skriver något sådant!!! ta ditt självförtroende i kragen, köp salva, sluta bry dig och gör dig av med dövikten, hon förtjänar dig inte och du kommer aldrig kunna utvecklas som person med henne i närheten!
  Och till övriga som tycker "de ser så äckligt ut", prova leva med de. idiot! du vet inte va du pratar om.

  SvaraRadera