Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

onsdag 11 maj 2011

Sex med Lisa

Till: Trummisen i gruppen 
Sms: Alexi måste vi peta på något fint sätt. Han är ju ständigt i otakt tycker jag. Hur skall vi göra?
Svar: Säga det direkt till mig? Är du fortfarande sur på mig för att jag och Lisa haft sex?

Förklaring: Lisa är min tjej och de har tydligen haft sex innan vi träffades fick jag reda på genom smset. Jag frågade Lisa och det var sant. Eftersom jag inte viste om det då så var det inte därför jag skickade meddelandet.
 
Felsms.com

2 kommentarer:

  1. "Lisa är min tjej och de har tydligen haft sex innan vi träffades" - okej?
    Vad är det att reagera på överhuvudtaget? Förväntar du dig att hon skulle vara orörd och oskuld till din ära?

    SvaraRadera
  2. Till den första kommentaren: Vaddå reagerade han ens eller, och även om man vet att den varit med andra innan så kanske man vill veta om dom har varit med någon som man nu umgås med. Även om det bara är genom bandet..

    SvaraRadera