Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

tisdag 3 maj 2011

Små sportiga

Till: Syrran
Sms: Gud va jag är trött på stora bröst. Det ska vara små sportiga. Eller hur?
Svar: Vaddå har du sett mig naken.

Förklaring: Min knäppa syrra fattade inte att jag skickat fel och ännu värre var att hon inte tog det så hårt om jag sett henne naken.

Felsms.com

4 kommentarer:

 1. De va riktigt fittigt av dig detta

  SvaraRadera
 2. Varför skulle din syster ta det hårt om du sett henne naken? Är du incestuös och tafsar på din egen släkt?

  SvaraRadera
 3. Helt rätt stora bröst är bara i vägen små ska de va! ;)

  SvaraRadera
 4. En snabb fråga bara det var en tjej som råkade skicka fel om att hon ville ha en stor kuk och då fick hon höra en massa om att hon var ytlig och att förstora gjorde ont etc. men varför får inte denna killen hör det när han är minst lika ytlig? Sedan säger jag inte att det är fel att vara ytlig det är ju det som är grejen att man attraheras av olika saker. Men jag bara undra vad var skillnaden på det hon skrev och det han skrev??

  SvaraRadera