Felsms

Roliga sms

Nu är det DAX igen. Nu behöver vi era Felsms på Skämdump på KIK: Felsms.com (inte bara felsms) Och vi startar nu upp Instagramkontot: Felsms.com (inte bara Felsms)
Miljoner sms skickas varje dag När det skickas så många sms varje dag så är det väl inte så konstigt att några hamnar fel?
Ha en rolig stund bland dessa roliga sms. /Felsms.com

måndag 2 maj 2011

Sova över

Till: Mig
Sms: Får jag sova hos dig? Idioterna här låter mig inte sova.
Svar: Eh... nej?

Förklaring: Mitt ex skickade ett sms till mig och frågade om han fick sova över. Han har fortfarande känslor för mig men jag har kommit över honom. Dagen efter bortförklarade han och sa att han skickat fel, men det tror jag inte på. Han var nämligen hos en granne till mig.

Felsms.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar